V dnešnej rýchlej dobe je cieľom mnohých hoteliérov a prevádzkarov podnikanie s minimálnymi nákladmi, no zároveň s čo najvyšším ziskom. Tento smutný fakt potvrdzujú nielen mrazené polotovary, ktoré sa vám neraz objavia na tanieri v rýdzo slovenských kolibách, kde by ste to rozhodne nečakali. Ale takisto sú známe aj mnohé prípady nakazeného mäsa z dovozu, ktoré sa dostalo do reštauračných zariadení.
My v ORAVSKOM HÁJI však máme úplne inú filozofiu. U nás nájdete prvotriedne farmárske a domáce suroviny, uvarené v duchu poctivej slovenskej kuchyne – tradičnej, no vylepšenej o moderné gastronomické trendy a postupy.
Kvalitné jedlo je možné uvariť iba z kvalitných surovín. Preto si pestujeme vlastnú zeleninu priamo u nás. Vďaka používaniu surovín, ktoré ešte pred chvíľou rástli v našich záhonoch, chutí naša domáca paradajka ako skutočná paradajka (lebo dozrievala na slnku a nie v tmavom sklade v supermarkete). A nepotrebujeme pri tom ani žiadne agresívne chemické postreky.
Viete, ako chutí mäso zo zvieraťa, ktoré malo prístup k horským pastvinám a zelenej tráve?
Rozdiel oproti kupovanému mäsu z veľkovýroby spoznáte už pri prvom súste – či už si dáte pečenú kozľacinu alebo králika z nášho sezónneho menu.
Ochutnať takisto môžete aj naše vlastné mliečne výrobky ako napríklad ovčí syr alebo bryndzu.
Za chutným a poctivým jedlom po lyžovačke alebo celodennom výlete nemusíte cestovať ďaleko. U nás v rezorte ORAVSKÝ HÁJ máte všetko na dosah – nielen možnosti, ako príjemne stráviť voľný čas, ale aj príležitosť spoznať jedinečnú gastronómiu.
Príďte sa presvedčiť, ako chutí skutočne poctivá slovenská kuchyňa a špeciality z domácich surovín a vlastného chovu.